HTJF logo
Om festivalen Tillgänglighet Boende Husbilar Kommunikationer Vill du hjälpa till? Bli medlem Nyhetsbrev

Ja, jag är intresserad av festivalens nyhetsbrev. Min epost är:

Beställ fotobok Ladda ner / press Kontakta oss
affisch

Köp ett Jazzband och stöd festivalen

Stöd Hällevik Tradjazzfestival genom att köpa ett JAZZBAND. Detta kostar 200 kronor och säljs på flera ställen före och under festivalen. Genom att köpa detta bidrar du till att vi kan erbjuda nästan 90 konserter under 4 dagar med både svenska och internationella artister.

Jazzbandet säljs under festivalen vid vår försäljningsbod vid entrén till stora festivaltältet (Jazztältet), i vår festivalshop och vid Fiskemuséet, plus ytterligare några ställen.

2017 är Jazzbandet obligatoriskt för att kunna komma in i Jazztältet. Gäller inte barn och ungdom upp till 15 år!

Hällevik Tradjazzfestival är ganska unik så tillvida att vi aldrig sålt några biljetter till festivalen. Samtidigt vill vi naturligtvis fortsätta att utveckla vårt programutbud, vilket innebär att kostnaderna för band och allt runt omkring ökar för varje år. Därför är vi helt beroende av att du som kommer och njuter av musiken och stämningen också köper ett festivalpass. Vi tycker också att det måste också vara någon skillnad för er som köper Jazzbandet och den som inte gör det. Därför har vi bestämt att det 2016 är obligatoriskt att ha banden för den som vill komma in i vårt stora jazztält. Jazzbandet måste sitta fastspänt på armen, detta för att undvika att flera personer kan utnyttja samma band.

Tack för ditt bidrag. Det gör att vi kan ha en jazzfestival i Hällevik 2017 också. Och året efter det, och året efter det...

Köp din Jazzband här på hemsidan – hämta ut det i vårt festivalkansli

Kom väl förberedd till festivalen. Här kan du enkelt betala ditt Jazzband med kort. Du får då ett kvitto på köpet som du bara visar upp på vårt festivalkansli , så får du Jazzbandet/Jazzbanden. Enklare kan det inte bli!

Gör så här:
• välj om du vill köpa ett, två, tre eller fyra Jazzband (vill du köpa fler än fyra, gör flera beställningar)
• skriv in din mejladress
• skriv ditt namn i meddelanderutan
• tryck Fortsätt. Du får då automatiskt ett mejl till den mejladress du angivit med en bekräftelse på ditt köp. Skriv ut detta och visa upp i vårt festivalkansli på Hamnplan i Hällevik så får du ditt eller dina Jazzband.

Caesax Multimedia