HTJF logo
Om festivalen Tillgänglighet Boende Husbilar Kommunikationer Vill du hjälpa till? Bli medlem Nyhetsbrev

Ja, jag är intresserad av festivalens nyhetsbrev. Min epost är:

Beställ fotobok Ladda ner / press Kontakta oss
affisch

Tack alla våra sponsorer!

Intresserad av att sponsra festivalen?

Hälleviks Tradjazzfestival är känd för sin stora tillgänglighet. Under 3 dagar kan vi erbjuda nästan 70 jazzkonserter av högsta kvalitet, i princip utan kostnad för vår publik. Vi säljer inga biljetter, men den som vill stödja festivalen kan göra detta genom att köpa ett festivalband frivilligt.

Detta är ett koncept som är ganska unikt – och det vill vi försöka fortsätta med så långt det går. Festivalen drivs av den ideella föreningen Jazz i Hällevik och utan vinstintresse. Samtidigt vill vi utveckla festivalen ännu mer och då behöver vi kunna finansiera våra satsningar. Därför är vi beroende av att kunna samarbeta med sponsorer som vill vara med på vår resa.

Vi vill att du som sponsor ska känna att den insats du gör ger dig mångdubbelt tillbaka, inte bara i reda pengar utan att du blir en del av vårt nätverk och att hela ditt engagemang blir en positiv upplevelse på alla plan. En lyckad sponsorrelation ska båda parter tjäna på!

Kontakta Bengt Svensson för att diskutera hur vi kan sy ihop ett sponsoravtal så att din och ditt företags insats blir optimal. Han nås på mail bengt@jazzen.nu eller på telefon 070-2223484.

Tack för ditt intresse!
Föreningen Jazz i Hällevik

Caesax Multimedia