HTJF logo
Om festivalen Tillgänglighet Boende Husbilar Kommunikationer Vill du hjälpa till? Bli medlem Nyhetsbrev

Ja, jag är intresserad av festivalens nyhetsbrev. Min epost är:

Beställ fotobok Ladda ner / press Kontakta oss
affisch

Spela på festivalen?

Vill du spela på Hällevik Tradjazzfestival med ditt band? Då är du välkommen att skicka in en intresseanmälan. Urvalet av vilka band som ska komma att spela i festivalens ordinarie musikaliska utbud görs av ett särskilt programråd. Det finns ingen turordning och vi ger inte heller några löften inför kommande år. Varje år sätts programmet samman utifrån att det ska bli en så bra helhet som möjligt! Intresserad? Gör så här:

Skriv ett mail till bandcontact@helleviktradjazzfestival.se

Berätta lite om bandet, vilka ni är, vilken typ av jazz ni spelar och annat som ni tycker att vi behöver veta. Skicka med några länkar till t ex YouTube-klipp eller ljudfiler. Skicka helst inga CD-skivor. Detta eftersom urvalsgruppen är utspridd geografiskt och alla medlemmarna ska kunna lyssna. Därför måste musikproverna vara tillgängliga för alla på internet.

Tänk på att vi i första hand är en tradjazzfestival, dvs vårt utbud består till övervägande del av New Orleansjazz och i viss mån swingmusik.

Friscenen utgår

Tidigare år har vi på festivalen haft den sk Friscenen. Från och med i år är denna borttagen och vi kommer istället att satsa på att utöka antalet streetband och andra aktiviteter.

Välkomna till Sveriges trevligaste jazzfestival

VILL DU HJÄLPA TILL?

VILL DU HJÄLPA TILL?
Vi behöver fler som vill hjälpa till med olika arbetsuppgifter under Hällevik Tradjazzfestival i år. Det kan vara allt ifrån försäljning till logistik och ordningsvakter. Intresserad? Skriv ett mail till vår projektledare: projektledare@helleviktradjazzfestival.se

Här kan du läsa mer!

Caesax Multimedia